Δίσκος: Λίγη Αγάπη 

Δισκογραφική Εταιρία:

Original Version – Spinners/Pan-Vox/EGE, 

Lap Edition – Lap Records

Έτος: Original Version – 2009, Lap Edition – 2016

Digital Booklet: Evdemon – Λίγη Αγάπη (Lap Edition) Booklet

iTunes: Evdemon – Λίγη Αγάπη (Lap Edition) @ iTunes

Google Play: Evdemon – Λίγη Αγάπη (Lap Edition) @ Google Play

Spotify: Evdemon – Λίγη Αγάπη (Lap Edition) @ Spotify

YouTube: Evdemon – Λίγη Αγάπη (Lap Edition) – Playlist

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βαλάντης (DJ ALX) έβαλε για ακρόαση μέσω τηλεφώνου στον Σπύρο Παπασπύρου (Horizon Studio) ένα remix του κομματιού “Ω! Θαύμα” που είχαμε ηχογραφήσει σε παραγωγή του Αλέξανδρου (DJ Smartie). Ο Σπύρος ενθουσιάστηκε και πρότεινε να δημιουργήσουμε ένα album με σκοπό να βγει από το label που είχε τότε με την EMI. Θα ήταν ένας δίσκος σε παραγωγή 50-50, DJ ALX – DJ Smartie.

Τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να συνεχίσουμε την παραγωγή του δίσκου εξ’ολοκλήρου μαζί με τον DJ Smartie ως ντουέτο πια στο studio Ήχοτρον του Φώτη Κίκιρα. Οι του χώρου θα τον γνωρίζουν.Το εν λόγω εγχείρημα έφτασε στα αυτιά του Κωστή Κατσακιώρη που και αυτός διατηρούσε εκείνη την περίοδο δισκογραφικό label με την EMI με τίτλο Big Fiasco. Υπήρξαν αρκετές συζητήσεις με την EMI αλλά και με χορηγούς (Reebok) που για διαφόρους λόγους δεν ευδοκίμησαν.

Τελικώς ο δίσκος κυκλοφόρησε το 2009 από την Pan-Vox/EGE υπό το label Spinners που δημιούργησαν στην πορεία ο Αλέξανδρος με τον Φώτη. Θερμές ευχαριστίες στην Έφη Κανελλοπούλου για το πως προσέγγισε το εγχείρημα. Για την φωτογράφηση του δίσκου χρησιμοποιήθηκαν ρούχα Puma δια τον απλούστατο λόγο ότι συνάδουν με την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Εκτός από τον DJ Smartie στον δίσκο συμμετέχουν γνωστά ονόματα της Ελληνικής Hip-Hop σκηνής όπως οι OminusTinaOverDoseAnt-T και Remix (DoMoney). Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει τόσο σε φυσική μορφή όσο και σε ψηφιακή μορφή θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα δισκοπωλεία.

Αξίζει να σημειωθεί για το τέλος πως στα τραγούδια που κόπηκαν για διαφόρους λόγους από την επίσημη κυκλοφορία υπήρξαν ένα με συμμετοχή Dask (Giants) καθώς και το πρότυπο “Ένα Θαύμα!” με τα ηχητικά δείγματα από τους Piano Fantasia – “Song for Denise” συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην Lap Edition! Στα επόμενα πλάνα και η κυκλοφορία αριθμημένων αντιτύπων βινυλίου!

Κοινοποιήστε: