Δίσκος: ΛΑΠ : The Remix Album

Δισκογραφική Εταιρία:

Original Version – Spinners/Pan-Vox/EGE,

Lap Edition – Lap Records

Έτος: Original Version – 2011, Lap Edition – 2016

Digital Booklet: https://laprerecords.gr/evdemon-lap-le-boobklet.pdf

iTunes: Evdemon – LAP: The Remix Album (Lap Edition) @ iTunes

Spotify: Evdemon – LAP: The Remix Album (Lap Edition) @ Spotify

YouTube: Evdemon – LAP: The Remix Album (Lap Edition) – Playlist

Δύο χρόνια μετά το πρώτο album κυκλοφορεί ολόκληρη η επανεκτέλεση του σε νέες μουσικές παραγωγές. Ορμώμενη κυκλοφορία από την ιστορία του “The Grey Album” του Jay-Z τα acappellas του ομώνυμου δίσκου επανακυκλοφορούν με έναν πιο πειραματικό τρόπο αλλά και εξίσου δημιουργικό. Κάπως έτσι προέκυψε ο δίσκος αυτός. Πολλά ALX beats που δεν μπήκαν στον πρώτο δίσκο μαζί με την επιθυμία για συνεργασίες με Hip-Hopers φίλους αλλά και τα EvdeBeats που έκαναν την εμφάνιση τους είχαν ως αποτέλεσμα την πλειάδα πολλών καλών μουσικών που βρήκαν βήμα για δημοσιεύση.

DJ Smartie, Prophet of Noise, NOHSIS, 24K, Cypher Chacon, OverDose, Rash, Gus και τα EvdeBeats είναι οι μουσικοί παραγωγοί που συμμετέχουν στον δίσκο αυτό. Παραδόξως και εδώ ένα track με τον SiniS (Styles Unlimited) δεν βρίσκει τον δρόμο για την κυκλοφορία εξ’αιτίας προβλημάτων με πνευματικά δικαιώματα (εν τέλει θα κυκλοφορήσει το remix του στον επόμενο δίσκο ).

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει τόσο σε φυσική μορφή όσο και σε ψηφιακή μορφή από την Spinners/Pan-Vox/EGE και θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα δισκοπωλεία το 2011 ενώ το 2016 από την Lap Records κυκλοφορεί η Lap Edition με bonus το track “Ευδαίμονα Κομμάτι!” σε συμπαραγωγή EvdeBeats και του Rash. Προσεχώς και το βινύλιο.

Κοινοποιήστε: