Η επιστροφή & αλλαγή των προϊόντων γίνεται με αντικατάσταση άλλου προϊόντος με ίσο ποσό. Η επιστροφή θα γίνεται με δικά σας έξοδα αποστολής.

Είστε υπεύθυνοι για τυχόν επιστρεφόμενα προϊόντα έως ότου φθάσουν στην αποθήκη μας, γι ‘αυτό συνιστούμε τα προϊόντα να επιστρέφονται συσκευασμένα με τον ίδιο τρόπο που τα παραλάβατε.
Για να κάνετε μια επιστροφή, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μια αξιόπιστη υπηρεσία παράδοσης.

• Σημείωση: Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.
• Τα εμπορεύματα που επιστρέφονται είναι σε βάρος του καταναλωτή με τη διεύθυνση που αναγράφεται στη συσκευασία.
• Παρακαλούμε σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας σας στο κουτί.
• Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Ελαττωματικά Προϊόντα.

Εάν κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό εντός της περιόδου εγγύησης, και απαιτείται αντικατάσταση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα δοκιμάσουμε το προϊόν σας για να επιβεβαιώθούμε ότι είναι ελαττωματικό, παρακαλούμε να επιστρέψετε τα προϊόντα με την ίδια διαδικασία όπως αναφέρουμε στο «Επιστροφές & Πολιτική Επιστροφής», μετά τα ικανοποιητικά αποτελέσματα των δοκιμών που θα κάνουμε θα σας στείλουμε ένα νέο αντικαταστάτη.
Ακύρωση Παραγγελίας

Αν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν αποσταλεί, θα σας παρακαλέσουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα σε 2 ώρες. Αν όμως η ακύρωση γίνει αφού έχει αποσταλεί η παραγγελία παρακαλούμε επιστρέψτε τα προϊόντα, όπως αναφέρεται «Επιστροφές & Πολιτική Επιστροφής».
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το δικαίωμά σας να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε τα προϊόντα, δεν ισχύει για τα προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.